Evenimente

HeadLine HeadLine "Amir" extinde internaţional link-uri.

Firma "AMIR" imbunatateste in mod constant calitate buna si extinde gama de produse, folosind de cercetare ştiinţifică avansată, tehnologie şi echipamente, dezvoltarea de relaţii de afaceri cu lideri mondiali în domeniul lor de activitate. Un astfel de firma este de GCHahn & Co din Germania. Fondată în 1848, C 1955. specializata in sisteme de stabilizare a produselor alimentare, cu birouri în multe ţări, inclusiv Moldova. Bazat pe o experienţă vastă de cercetare, dezvoltare de tehnologie, echipamente, ea a dezvoltat o formulă bazată pe mai mult de 200 de tipuri de produse naturale şi a materiilor prime.

   
22-25 aprilie 2001 directorii companiei Fahar S. Fakih şi Feras Fakih S. a efectuat o vizită de lucru la biroul companiei din orasul Lubeck, unde au învăţat mai multe despre cele mai recente evoluţii în ceea ce priveşte industria de inghetata, tehnologie, echipamente, reţete şi ingrediente.

   
Ca urmare a vizitei părţile au convenit cu privire la cooperarea în continuare, care va oferi o calitate îmbunătăţită, diversitate de produse care serveşte interesele atât ale companiei şi viitorul său, precum şi cumpărători. Rezultatele vizitei au fost revizuite şi aprobate de către organismul de conducere al firmei.

HAT
  • Cotă: