Sase ani de activitate a firmei "Amir" - Premiu International, recunoastere internationala

 Sfarsitul mileniumului 2 si inceputul celui de al treilea pentru firma "Amir" are o semnificatie deosebita - recunoastere internationala. La 12 martie 2001, in capitala Frantei, Paris, directorului general, d-lui dr. Derar Fakeeh i s-a inmanat Premiul International "Pentru cea mai buna marca comerciala" (Premiul Noului Mileniu) - 26th International Award For the Best Trade Name (New Millenium Award).

   Festivitatea a avut loc in hotelul "Les Meridien Etoile", cu participarea membrilor corpului diplomatic, la care a asistat si ambasadorul Republicii Moldova in Franta, M. Popov, personalitatilor oficiale ale sectorului comercial al Frantei, reprezentantilor intreprinderilor cu renume din 40 de tari.

   Premiul este oferit a 26 oara de doua organizatii internationale cu sediul in Spania (or. Madrid) - Editura "Ofice" (activeaza din 1950) si Clubul Liderilor Comertului (activeaza din 1979), care include 16 000 membri din 145 tari.

   Firma noastra a devenit posesorul acestui premiu in rezultatul unui sondaj intre clienti si cumparatori a produselor propuse pentru comercializare in diferite tari, la care au participat 14 000 membri a Clubului Liderilor Comertului din 115 tari. "Amir" a fost mentionata ca una din cele care au obtinut o prezentare excelenta a marcii sale comerciale in domeniul activitatii si zona geografica.

   Premiul este o distinctie binemeritata a imaginei firmei noastre la clienti, ca rezultat al grijei noastre permanente, eforturilor, muncii si devotamentului devizei: "Calitate si serviciu".
AMIR extinde relatiile internationale.

   Firma "AMIR" imbunatateste permanent calitatea si extinde diversitatea sortimentului productiei, folosind realizarile de ultima ora a stiintei,_tehnologiile si utilajul modern, stabilind legaturi si colaborand cu lideri mondiali in domeniile concrete. Printre ei e si firma HAHN-G.C.Hahn & Сo.Seit 1848, Stabilisierunfgstechnik GmbH din Germania, fondata in 1848, care din 1955 s-a specializat in elaborarea si producerea sistemelor stabilizatoare pentru produsele alimentare. Firma HAHN are reprezentante in majoritatea tarilor lumii, inclusiv Moldova. HAHN a acumulat o experienta bogata in domeniul investigatiilor stiintifice, elaborarii tehnologiilor, utilajului, recepturilor, in baza a peste 200 plante , produse naturale si materie prima.

   Pe 22 - 25 aprilie 2001, vice directorii firmei "AMIR" Fahar Faqieh si Feras Faqieh, au vizitat oficiul firmei HAHN in orasul Lubeck, unde au facut cunostinta detaliata cu realizarile de ultima ora, referitor la producerea inghetatei - investigatii, tehnologii, recepturi si utilaje.

   Ca rezultat al acestei calatorii partile au convenit asupra colaborarii de lunga durata, care are scopul de a asigura calitatea, diversitatea produselor noastre, ceea ce corespunde atat intereselor firmei, viitorului ei cat si consumatorului.

   Totalurile vizitei au fost discutate si aprobate de Consiliul Administrativ al firmei "AMIR."
"XV PREMIU DE AUR EUROPEAN PENTRU CALITATE"

   Pe 22 octombrie 2001,la Paris,Clubul lidetilor comertului si Editura"OFICE",au conferit firmei "AMIR" si inmanat directorului Jeneral d-lui D.Fakeeh "Premiul de aur EUROPEAN PENTRU CALITATE"EDItIA a XV. Cu acest trofeu sunt mentionate firme prestigioase eoropene si din alte tari.

   Acest terofeu prestigios al Noului Mileniu odata in plus confirma succesele noastre in straduinta noastra de radicare a calitatii productiei noastre.

HAT
  • Cotă: